Create site free
Все по заробітку в Інтернеті.. - Як заробити гроші в Інтернеті - Форум - Форум
[ Нове повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 512345»
Форум » Форум » Як заробити гроші в Інтернеті » Все по заробітку в Інтернеті.. (Питаємо і добавляємо нові види заробітків)
Все по заробітку в Інтернеті..
levivasДата: Вівторок, 04.03.2008, 23:24 | Повідомлення # 1
Група: Видалені

В цю тему добавлємо все що знаємо про види заробітку...(Добавляти можна все чого нема на сайті)!!! За добавку "лохотронів" на форум - бан!

cania18Дата: Пятниця, 28.03.2008, 15:22 | Повідомлення # 2
Новичок
Група: Користувачі
Повідомелнь: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Цей сайт платить вам за те шо ви будете цикати на силки які находяться на їхньмому сайті 1 клік 1 цент

www.games.news.3dn.ru завітай

levivasДата: Пятниця, 28.03.2008, 16:07 | Повідомлення # 3

1 цент то не мало якщо порівняти з нашими російськими спонсорами, але враховуючи що переводити через Alertpay, є троха невигідним платежем, бо комісія знімає проценти .

AlexДата: Пятниця, 28.03.2008, 16:41 | Повідомлення # 4
Новичок
Повідомелнь: 2
http://levivas.ucoz.ua/index/0-15 тут появився класний серфінг-заробіток, я вже почав заробляти сьогодні зразу, і побачив що можна переводити на ЕГОЛД. Дякую адміну) ok

levivasДата: Пятниця, 28.03.2008, 16:56 | Повідомлення # 5

Рекламама на гуглі є самою відомою і "ЩЕДРОЮ", порівняно з іншими рекламодавцями. Ось ссилка реєструйся
тут, одна тобі порада не намагайся клікати рекламу сам або просити друзів щоб часто клікали рекламу а то забанять і гроші зароблені не повернуть!Будуть питання звертайся biggrin

AlexДата: Четвер, 03.04.2008, 23:01 | Повідомлення # 6
Новичок
Хто знає якийсь сайт де роздають на халяву бонуси

levivasДата: Пятниця, 04.04.2008, 16:46 | Повідомлення # 7

Quote (Alex)
Хто знає якийсь сайт де роздають на халяву бонуси

Бонуси дають дуже малі, але якщо дуже хоч то по 0,25 руских центів заходь сюди, а так то всюди решта по 0,01

mendozzaДата: Вівторок, 15.04.2008, 00:35 | Повідомлення # 8
Новичок
Дуже цікава інтернет-гра, граючись в яку можна заробити гроші РЕАЛЬНІ. мені дуже сподобалось, а хто хоче може спробувати також.
РЕЄСТРУЄМОСЬ ТУТ!!!

Спочатку заробіток не великий, але привести пару рефераралів і можна нормально заробити.
Народ ПРИЄДНУЙТЕСЬ!

557Дата: Понеділок, 28.04.2008, 10:00 | Повідомлення # 9
Новичок
Повідомелнь: 4
переписувати картинки - получати заробіток (вчити розкладку) (взято з статі на цьомуж сайті ) - от це класний заробіток як гра якась тільки картинок нехватає це погано
хто знає є такі ще? бажано крутіші ))

Добавлено (26.04.2008, 14:44)
---------------------------------------------

Quote (mendozza)
Дуже цікава інтернет-гра, граючись в яку можна заробити гроші РЕАЛЬНІ. мені дуже сподобалось, а хто хоче може спробувати також.
РЕЄСТРУЄМОСЬ ТУТ!!!
Спочатку заробіток не великий, але привести пару рефераралів і можна нормально заробити.
Народ ПРИЄДНУЙТЕСЬ!

щось я незрозумів суть гри ())

Добавлено (28.04.2008, 11:00)
---------------------------------------------
ум там іноземний спонсор Bux.to класний, тільки я незрозумів як мені добавити рефеалів
( запросити друзів, і за них мені давало також грошики)
там чи треба почекати 5 днів чи що нерозумію
levivas - підскажи

Роби так, щоб було добре...а погано само вийде...

levivasДата: Пятниця, 02.05.2008, 16:19 | Повідомлення # 10

На сайті www.bux.to є ссилка в розділі "My stats" ""To refer others, use http://bux.to/?r=levivas "" замiсть levivas введи свій логін і давай любому другу, він по ній переходе реєструється, дивиться рекламу(кліки) а ти получаєш гроші

ChezzziДата: Вівторок, 06.05.2008, 21:01 | Повідомлення # 11
Новичок
Заработай 27$ за один день: Переходим по ссылке http://www.AWSurveys.com/
1.Нажимаем Create A Free Account регистрируемся UserName - имя пользователя Password - пароль 7-15 знаков First Name - имя Last Name - Фамилия Email Address - почтовый ящик Далее вводим цифорки-буковки, нажимаем кнопку Create A Free Account
2.Далее видим таблицу, имеющую такой вид: The Following Surveys are Available: Welcome Survey -- A $6.00 Website Evaluation is Available. A $4.00 Website Evaluation is Available. A $4.00 Website Evaluation is Available. A $4.00 Website Evaluation is Available. A $4.00 Website Evaluation is Available. A $4.00 Website Evaluation is Available. A February Bonus Website Evaluation is Available.
3.нажимаем по очереди на ссылки и пишем свое мнение о сайтах (просматривать или нет-на вашей совести Кто не силен пишу шаблон-пример: It is an excellent site, I shall advise its all!
4.Щелкае по кнопке внизу 'Click to submit ...' Переместились на страницу, на которой нам сообщают, что на наш баланс зачислено 6$. Щелкаем по ссылке 'Click Here to go Home and...'
5.и так далее по ссылкам и так каждый день.
6.Для того, чтобы снять деньги воспользуйтесь кнопкой 'Redeem Money' Один день 27$ за 10 мин без проблем! Вывод денег через систему PayPal перевести на web money в обменнике http://exwp.com/
УВАГА!!! ЦЕ РОЗВОД LEVIVAS

557Дата: Четвер, 15.05.2008, 08:36 | Повідомлення # 12
Новичок
Повідомелнь: 4
а чому розвод , сума завелика правда !!!

Роби так, щоб було добре...а погано само вийде...

levivasДата: Пятниця, 16.05.2008, 13:31 | Повідомлення # 13

Quote (557)
а чому розвод , сума завелика правда !!!

та сума велика, але реально подумай хто тобі би дав 27 баксів за 10 хвилин)))) хоча в нашому інеті і найдуться такі що кинуться на такий розвод

ChezzziДата: Субота, 17.05.2008, 17:23 | Повідомлення # 14
Новичок
Ну, якщо хочете менше заробляти в день то переходьте по ссилці http://refoweb.net/
Добро пожаловать. Тут вы можете заработать не вкладывая денег.

Благодаря популярности нашего сайта p-pm.net, мы запустили новую, наверно самую выгодную партнерскую программу в интернете.

Зарегистрируйтесь и получите уникальную ссылку принадлежащею только вам. Ссылка имеет такой вид: refoweb.net/p/?pr=1 либо refoweb.net?p=1. С ее помощью вы сможете привлекать людей на этот сайт. За каждого человека который попадет на сайт по вашей ссылке, вы получите по 0.1 руб. А за каждого зарегистрировавшегося пользователя вы получите 4 рубля.
Нам это выгодно в связи с тем, что повыситься посещаемость сайта p-pm.net, а вам - хороший шанс заработать интернет деньги.

Привлекать пользователей по вашей ссылке можно любым доступным для вас способом, не нарушающим законодательство.
Снять деньги со счета Вы сможете в любой момент. Мы переводим деньги на Web Money, яндекс, e-gold счета. Перевод денег осуществляется в течении 8-ми часов.

хто невірить в awsurveys там так просто гроші не дають, я місяць сидів щоб мінімалку набрати, але гроші зняв! Можу показать свій кошильок

Розвод, тому що адмін цього сайту хоче підняти відвідуванність свого сайту, а потім продати як сайт з великою відвідуванністю, я вже бачив 2 такі сайти, з так би мовити заробітком!! Скачав адмін сайту десь скріпт та й все)) biggrin .

Повідомлення відредагував Chezzzi - Субота, 17.05.2008, 17:25

Volodumurovu4Дата: Понеділок, 09.06.2008, 13:33 | Повідомлення # 15
Новичок
Попередження, за порушення правил форуму - дивись на перший пост Такий заробіток на сайті вже давно є!!!

Форум » Форум » Як заробити гроші в Інтернеті » Все по заробітку в Інтернеті.. (Питаємо і добавляємо нові види заробітків)
Сторінка 1 з 512345»
Пошук:

Copyright MyCorp © 2012 Створити сайт безкоштовно