| Все по заробітку в Інтернеті.. |
| e-master | Дата: Середа, 30.07.2008, 19:15 | Повідомлення # 16 |
|
Новичок
Група: Newsmakeк(Нюсмейкер)
Повідомелнь: 4
Репутація: 1
Статус: Offline
| levivas і всі користувачі цього не дуже великого форуму))) але українського =)привіт) розясніть мені що таке: продажа ссилок і сателіти, якщо можна складіть опис на сайті або тут на форумі у вигляді статті чт відповіді на форумі? якщо чесно чув трохи про це , але мені треба детально і зрозуміло, наперед дякую всім
Повідомлення відредагував e-master - Середа, 30.07.2008, 19:20 |
| |
| | |
| levivas | Дата: Четвер, 31.07.2008, 16:00 | Повідомлення # 17 |
|
Група: Видалені
| e-master дякую за ідеї, найблищим часом напишу статтю і про продажу і про сателіти, P.S. за ідею тримай +1 до репутації)
|
| |
| | |
| Casey | Дата: Середа, 08.10.2008, 19:32 | Повідомлення # 18 |
Новичок
Група: Користувачі
Повідомелнь: 3
Репутація: 0
| Chezzzi, але треба набрати мінімум 150 рублів, щоб зняти гроші, і це великий мінус.
|
| |
| | |
| JuVi | Дата: Вівторок, 20.01.2009, 15:33 | Повідомлення # 19 |
|
Новичок
Повідомелнь: 1
| единственный способ заработать в интернете около доллара за 3 дня (если не лениться) есть http://wmpublic.com/ но после 2 недель вы сможете зарабатывать близко доллара в день Минималки нет! Рефссилки заборонено! levivas
<a href="http://wmpublic.com/?i=27132" title=тут</a>
Повідомлення відредагував JuVi - Вівторок, 20.01.2009, 15:34 |
| |
| | |
| levivas | Дата: Середа, 28.01.2009, 16:03 | Повідомлення # 20 |
Генералиссимус
Група: Адміністратори
Повідомелнь: 26
| цей заробіток вже давно обговорювався, ти просто взяв з чужого сайту матеріал і пишеш тут, вставивши свої рефссилки, хоть б сам придумав текст
Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін
|
| |
| | |
| пацанчик | Дата: Четвер, 29.01.2009, 13:32 | Повідомлення # 21 |
|
Новичок
| Адмін, сорі! Я не маю вибору, якщо знаєш інакший спосіб привертати увагу людей, до цього заробітку - напиши, або взагалі вкажи на інший спосіб підзаробити в неті без використання рефералів. я з радістю обговорю нові теми!
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Четвер, 29.01.2009, 20:30 | Повідомлення # 22 |
Генералиссимус
| створивши навіть дуже простий сайт, а контент взяти з будь-якого журналу і заробляти на сапе. Ти написав про заробіток, а от скрін можеш показати шо ти заробив з bux.to + як ти перевів і на який рахунок, я вже не раз чув що оплату від цього сайту не получали.
Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін
|
| |
| | |
| пацанчик | Дата: Неділя, 01.02.2009, 11:22 | Повідомлення # 23 |
|
Новичок
| а що порадиш про сайт "SURF JUNKY", який я описав в другій частині повідомлення. Як на мене тут все виглядає більш реально? Чи це просто ще один ЛОХОТРОН? На рахунок створення сайту, я не хочу за це братися, бо у мене і-нет повільний, тай трафік обмежений, а там треба кожен день, напевне, годинами сидіти і сотні метрів провисати.
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Неділя, 01.02.2009, 12:58 | Повідомлення # 24 |
Генералиссимус
| Quote (пацанчик) а що порадиш про сайт "SURF JUNKY", який я описав в другій частині повідомлення. Як на мене тут все виглядає більш реально? Чи це просто ще один ЛОХОТРОН? На рахунок створення сайту, я не хочу за це братися, бо у мене і-нет повільний, тай трафік обмежений, а там треба кожен день, напевне, годинами сидіти і сотні метрів провисати. Глянь що пишуть про серфінг на якому ти заробляєш на оф. сайті webmoney хттп://advisor.wmtransfer.com/FeedBackList.aspx?url=surfjunky.com це розвод! А щоб свій сайт створити не треба мати швидкісного інтернету(в мене наприклад 256кбіт)а у Вас яка швидкість?, головне знати мову html, а по можливості мову php, знаючи ці дві мови або хотя б першу, можна вже пробувати створювати свій сайт
|
| |
| | |
| пацанчик | Дата: Понеділок, 02.02.2009, 17:30 | Повідомлення # 25 |
|
Новичок
| Дякую за пораду, levivas, я прочитав ці відзиви і одразу закрив свій рахунок на цьому сайті. Я вважав, що гроші там заробляються не великі, тому і платити будуть, а то не так. Ще раз дякую, а то б я просидів там ще не одну годину. Швидкість у мене 115кбіт, але і-нет всеодно тугий. Мов я цих не знаю ,але вважаю що ще не пізно, тож можу і трохи вивчити, ти часом не маєш посилань на хороші навчальні матеріали по створенню сайтів, я зустрів тут один, але толком і не читав хттп://master-web.com.ua. Що ти скажеш про нього, там можна щось навчитися?
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Неділя, 15.02.2009, 19:39 | Повідомлення # 26 |
Генералиссимус
| Quote (RiN) А як назву змінити? ну я не знаю, хостинг в тебе бесплатний треба спитати на форумі тех підтримки чи мож міняти назву на домен 2 рівня, бо в тебе зараз стоїть домен 3 рівня, я би рекомендував взяти платний хостинг або взяти бесплатний хостинг(з багатьма можливостями) там зробити нормальний форум з багатьма можливостями і наворотами)
|
| |
| | |
| Jonky | Дата: Середа, 18.02.2009, 13:45 | Повідомлення # 27 |
|
Новичок
Повідомелнь: 1
| ******** Адмін , чи інші, хто знає сайти, де заробляєш гроші на перегляді сайтів, пошти,.... але щоб воно автоматично все робилось ( на зразок surfjunky.com але не розвод) ??? буду дуже вдячний, якщо напишете !!! ато на wmmail , wmzona вже набридло клыкати на ссилки дуже багато часу забирає і прибутку фактично 0
Повідомлення відредагував Jonky - Середа, 18.02.2009, 13:48 |
| |
| | |
| levivas | Дата: Пятниця, 20.02.2009, 19:04 | Повідомлення # 28 |
Генералиссимус
| Quote (Jonky) Адмін , чи інші, хто знає сайти, де заробляєш гроші на перегляді сайтів, пошти,.... але щоб воно автоматично все робилось ( на зразок surfjunky.com але не розвод) ??? буду дуже вдячний, якщо напишете !!! ато на wmmail , wmzona вже набридло клыкати на ссилки дуже багато часу забирає і прибутку фактично 0 нема такого сервісу і не буде, просто ти хоч отримати гроші нічого не роблячи, є 2 винятки або це копійки(wmmail,wmzona і т.д.) або розвод, хоч нормально заробити створи сайт,
|
| |
| | |
| RiN | Дата: Пятниця, 20.02.2009, 23:04 | Повідомлення # 29 |
|
Новичок
Повідомелнь: 13
| Quote (levivas) нема такого сервісу і не буде, просто ти хоч отримати гроші нічого не роблячи, є 2 винятки або це копійки(wmmail,wmzona і т.д.) або розвод, хоч нормально заробити створи сайт, Створив сайт але прибудку як було 0 так и є дайтайте щось таке чтоб заберало мало чясу и давала хороший прибуток
|
| |
| | |
| RiN | Дата: Понеділок, 23.02.2009, 19:03 | Повідомлення # 30 |
|
Новичок
Повідомелнь: 13
| дайте якийсь сайт щоб там можна було заробити реальні гроші
|