Create site free
Все по заробітку в Інтернеті.. (3) - Як заробити гроші в Інтернеті - Форум - Форум
[ Нове повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
Сторінка 3 з 5«12345»
Форум » Форум » Як заробити гроші в Інтернеті » Все по заробітку в Інтернеті.. (Питаємо і добавляємо нові види заробітків)
Все по заробітку в Інтернеті..
levivasДата: Середа, 25.02.2009, 19:46 | Повідомлення # 31
Генералиссимус
Група: Адміністратори
Повідомелнь: 26
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (RiN)
дайте якийсь сайт щоб там можна було заробити реальні гроші

нема такого, ще раз кажу

Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін

drakonДата: Вівторок, 03.03.2009, 14:47 | Повідомлення # 32
Новичок
Група: Користувачі
Повідомелнь: 2
Там де великі суми там дійсно можуть киданути!!! Э спеціальны Чорні списки сайтів де можуть киданути!!!
Я можу надати ссилки Сайтів які не кидають а реально виплачують гроші після досягнення мінімалки
Ссилка 1
Ссилка 2
Ссилка 3

levivasДата: Четвер, 05.03.2009, 21:53 | Повідомлення # 33
Генералиссимус
все добавляють одне і теж) ) добавте щось оригінальне, не кліки і не розводи) а то тут вже мусор розвівся

Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін

RiNДата: Пятниця, 06.03.2009, 20:56 | Повідомлення # 34
Новичок
Повідомелнь: 13
так що це розвод??
Quote (drakon)
Там де великі суми там дійсно можуть киданути!!! Э спеціальны Чорні списки сайтів де можуть киданути!!!
Я можу надати ссилки Сайтів які не кидають а реально виплачують гроші після досягнення мінімалки
ССилка 1
Ссилка 2
Ссилка 3

levivasДата: Пятниця, 06.03.2009, 23:08 | Повідомлення # 35
Генералиссимус
Quote (RiN)
так що це розвод?? Quote (drakon)Там де великі суми там дійсно можуть киданути!!! Э спеціальны Чорні списки сайтів де можуть киданути!!! Я можу надати ссилки Сайтів які не кидають а реально виплачують гроші після досягнення мінімалки ССилка 1 Ссилка 2 Ссилка 3

ні це серфінг, просто drakon шукає рефералів, але серфінг це копійки. Хотя вибирайте самі

RiNДата: Субота, 14.03.2009, 19:47 | Повідомлення # 36
Новичок
дайте пару сайтів де можна заробити хороші гроші на рефералах

levivasДата: Субота, 21.03.2009, 12:14 | Повідомлення # 37
Генералиссимус
Quote (drakon)
Є чудовий сайт на якому можна продивятись сайти за WMZ або виконувати завдання!!! Але сама головна фішка в тому що з нього можна скачувати невеличкі файли за гроші !!! Можна також замовити скачування своїх сайтів по ссилкам з файлобмінників які платять за скачування ваших файлів!!! Він звичайно трохи трудомісткий але спробую коротко розповісти- ви заливаєте свій файл на якийсь файлобмінник ( ДепозитФайлз Летітбіт........................) Потім замовляєте на цьому сайті скачування СВОЇХ файлів з Депозита Летітбіта або інших файлобмінників! Це коштує 1,5 WMZ за тисячу скачувань в той час як Деопзит або інші файлобмінники заплатять за тисячу скачувань вашого файлу вам 5-10 WMZ!!! За місяць на декількох файлах я заробив 17 WMZ !!! Реєструйтесь по моїй ссилці і будете мати невеликий але стабільний заробітот!!! Будуть питання пишіть обовязково відповім і допоможу!!! Ось ссилка WM.PaperStreet.ru

зареєструвався я на цьому сайті і побачив що там зареєстровано тільки 450 чоловік)))) а потрібно ж 1000? ну і шо з тих 450 чол як мені треба 1000? скажи мені де дають гроші за скачку зі 100 уінкальних адресів? та й це сайт довго не прожеве, в тому плані що адміни і модери файлообмінників тоже не лохи, вони х побачуть шо з однакових компів качають дуже багато файлів, забанять користувачів які зареєстровані на файлообмінниках і все)

мій висновок- дурна трата часу і грошей.

було не погано,Якби ти склав список всіх варез сайтів(ті на яких багато народу сидить) і на них можна було б файли розміщати

drakonДата: Середа, 25.03.2009, 22:52 | Повідомлення # 38
Новичок
Quote (levivas)
зареєструвався я на цьому сайті і побачив що там зареєстровано тільки 450 чоловік)))) а потрібно ж 1000? ну і шо з тих 450 чол як мені треба 1000? скажи мені де дають гроші за скачку зі 100 уінкальних адресів? та й це сайт довго не прожеве, в тому плані що адміни і модери файлообмінників тоже не лохи, вони х побачуть шо з однакових компів качають дуже багато файлів, забанять користувачів які зареєстровані на файлообмінниках і все)

мій висновок- дурна трата часу і грошей.

було не погано,Якби ти склав список всіх варез сайтів(ті на яких багато народу сидить) і на них можна було б файли розміщати

Нажаль я не маю більше ніякий варез сайтів з подібною системою але якщо ви будете мати то будласка напишіть мені!!!!!!!!!!!!!!!!!
Цей сайт це поки мій единий досвід!!!
Те що там поки мало людей це факт!!! Тим паче що мої 1000 скачувань я заробив не за 1 день а за 3 тижні бо сайт ще розвивається і не всі люди беруться за скачування файлів!!! Чи прикриють цей сайт питання цікаве!!! Як кажуть поживем побачим .........я думаю що він ще буде довго існувати!!! Але поки заробляти можна хоча і мало але можна!!!

Додано (25.03.2009, 22:52)
---------------------------------------------
Доречі на цьому сайті вже появився FAQ "Как создать дополнительную защиту от возможного надзора файлообменников?"!!!
Такшо проживе цей сайт ще довго))) Хоч модери файлобмінників не лохи якісь там але їх обдурити все таки можна!!!

ОлежикДата: Вівторок, 31.08.2010, 21:01 | Повідомлення # 39
Новичок
Привіт! Є хороший сайт для невеличкого заробітку, заходьте і реєструйтеся http://www.wmmail.ru/index.php?ref=Feling

Повідомлення відредагував Олежик - Вівторок, 31.08.2010, 21:04

RiNДата: Субота, 04.09.2010, 14:56 | Повідомлення # 40
Новичок
Привіт всім
Хочу вам запропонувати заробляти реальні гроші на серфінгу якщо у вас є веб мані 1 година вільного часу чомуб незаробляти по 2 р. за 15 хв.
Ось посиланя http://greenstree.ru/?partner=37160
Якщо заробляти реальни гроші то тільки на цьому сайті

MikolaДата: Середа, 20.10.2010, 13:11 | Повідомлення # 41
Новичок
Повідомелнь: 1
Я предлагаю Вам простейший способ заработать деньги. Все, что от Вас требуется - это немного внимания, а так-же наличие выхода в Интернет и 5-10 минут свободного времени в день. СРАЗУ ПРЕДУПРЕЖДАЮ - ВСЁ АБСОЛЮТНО ЛЕГАЛЬНО, НЕ ТРЕБУЕТСЯ НИКАКИХ ВЗНОСОВ. Всё, что Вам нужно будет делать - это щелкать по предложенным ссылкам, тем самым посещая нужные веб-страницы и оставаться на этих страницах в течении 30 секунд. За посещение каждой странички Вам начисляются деньги. Вы спросите, и почему это за посещение веб-страницы мне будут платить? А все очень просто. Существуют компании, которые увеличивают посещаемость интернет-сайтов, за что последние платят им деньги. Именно с такой компанией Вы и будете иметь дело. Эта компания будет предоставлять Вам список интернет-страниц, которые требуется посетить, Вы заходите на эти страницы, посещаемость сайтов увеличивается, они вознаграждают компанию, а компания вознаграждает Вас. Могу Вас уверить, что эта схема абсолютно легальна и действительно работает. Благодаря этому нехитрому способу Вы сможете зарабатывать минимум $45.00 в месяц, но это не предел, можно и гораздо больше, вплоть до тысяч долларов - Вы спросите как? Я вам расскажу на примере.Допустим вы зарегистрированы на этом сайте, и от своего имени пригласили еще 20 человек (здесь их называют реферралами, а те, от кого они подписаны - реферреры). Ваш заработок при этом будет выглядеть примерно так:

- Вы переходите по 10 ссылкам в день – вам начисляется $ 0,10 (по 1 центу за каждую ссылку). - Ваши 20 реферралов переходят по 10 ссылкам в день – вам еще начисляется $ 2.00 - Ваш дневной заработок = $2.10 » Ваш заработок за неделю = $14.70 » Ваш заработок за месяц = $63.00

Неплохо для начала? Но хочется, конечно, больше. Для этого надо, чтобы от вашего имени было подписано больше реферралов. Если вы больше не можете придумать, кого пригласить, или просто не хотите заморачиваться с разъяснениями типа «что» да «как», компания предлагает вам купить у нее некоторое количество свободных пользователей, то есть тех, которые зарегистрировались сами, без реферрера. Это выглядит так: Купить 15 реферралов - $16.98 Купить 35 реферралов- $34.95 и сэкономить при этом 10% Купить 100 реферралов- $98.00 ($5.00 - экономия) Купить 150 реферралов - $136.95 Ограничено! Купить 500 реферралов – $ 459.00

Вы можете покупать все больше и больше реферралов, используя при этом часть денег, которые здесь же и зарабатываете. Вот Ваш примерный заработок, если вы будете иметь 500 реферралов:

» Вы переходите по 10 ссылкам в день – вам начисляется $ 0,10 » 500 реферралов переходят по 10 ссылкам в день = $50.00 » Ваш дневной заработок - $50.10 » Ваш заработок за неделю - $350.70 » Ваш заработок за месяц = $1,502.10

Совсем неплохо, не так ли? А представьте, что вы купили 1000 реферралов? Или еще больше??? То-то же и оно! Но обращаю Ваше внимание на одно условие!!! Чтобы ваши реферралы приносили Вам деньги, надо самому регулярно, каждый день переходить по предложенным Вам ссылкам, потому что если вы этого не будете делать, Вас могут исключить из сайта, а Ваших реферралов кому-нибудь продадут.

Итак, начнем. Для начала Вам следует зарегестрироваться на сайте http://bux.to/?r=v1teks , который и будет предоставлять Вам ссылки на веб-страницы и платить за их посещение деньги. Для регистрации пройдите следующие шаги: 1.Перейдите на сайт http://bux.to/?r=v1teks 2.В правом верхнем углу кликните “Register”. 3.В поле “Username” вводите свой ник-нейм (пишем на английском языке). 4.Поле “Password” - пароль для последующего входа в систему (не менее шести символов, только буквы и цифры), обязательно запомните его. 5.“Confirm Password” - повторяем пароль. 6.В поле “Email Address” вводим действующий e-mail. 7.“Confirm Email Address” - повторяем e-mail. 8.“AlertPay E-mail Address For Payments” - еще раз вводим e-mail. 9.В поле “Your Country” выберите страну, где вы находитесь. 10.И в поле “Referrer (if any)” введите “Rostikbob” (без кавычек)

Додано (20.10.2010, 13:11)
Всьо не влэзла!!!!!!

И в конце о самом главном - как же получить деньги «на руки»? В разделе “My Stats” выводится ваша статистика: сколько визитов на веб-страницы Вы совершили, сколько «последователей» привлекли, сколько эти последователи совершили визитов и самое главное - Ваш баланс счета. Деньги можно снимать на банковскую карточку Visa, MasterCard и другие, такие карточки выдаются в любом банке. Как только Ваш баланс составит $50 (но не меньше), Вы можете перевести их на свою карточку, кликнув «cashout» рядом с Вашим балансом и ввести номер Вашей карточки. У кого с этим возникнут сложности - помогу всем. Можете также за эти деньги купить еще реферралов, и зарабатывать больше. Как распорядиться деньгами – ваше личное дело. После этого можете смело бежать к ближайшему банкомату и снимать свои честно заработанные де

ЛкшыыешДата: Пятниця, 24.12.2010, 12:03 | Повідомлення # 42
Новичок
Ось адреси перевірених спонсорів (можна реально заробити і виплати прихоять без затримок):
http://www.hotrusclick.com/signups.php?r=876718
http://cashtaller.ru/?rid=11254
http://vipip.ru/index.php?refid=563748 (Без мінімалки, оплата в дол.)
http://greenstree.ru/?partner=109137
http://www.web-ip.ru/index.php?refwmid=247514924986
http://liderwm.ru/?r=krissti
http://www.shopbusiness.ru/?sel=reg&rid=761
http://much-money.ru//?r=krissti
http://richbux.ru/?id=568

baron-zДата: Середа, 12.01.2011, 12:38 | Повідомлення # 43
Новичок
Повідомелнь: 11
Всім хто хоче реально щось заробити в всесвітній павутині, раджу прочитати це повідомлення.
Зараз інтернет просто переповнений сайтами які пропонують вам за короткий час заробити чуть не півцарства.
Хочу вас застерегти....ніколи не довіряйте тим, хто пропонує вам сотні доларів за місяць ( а деякі навіть і по тисячі)...і скажіть що я не правий. Насправді заробіток в інтернеті потребує часу і зусиль. Людина яка прагне цим займатись має мати не аби яке терпіння.
Перепробувавши кучу способів я вибрав для себе декілька які приносять мені (хоч і не шалений, але стабільний) прибуток. А власні кошти - це незалежність, самоутврдження Хто хоч раз пробував сам заробити на життя той знає.
І так перший спосіб заробітку - це заробіток на опитуваннях.Реєсруєтесь по цій ссилці:

http://www.oprosoff.net/?ref=OTgyODI=

Після реєстрації вам пропунуватимуть переглянути відеоролики про певні типи товарів, після кожного вам запропонують пройти опитування за яке вам і будуть платити від 15 до 20 рублів (не путайте з гривнями).
Другий спосіб трохи інший від першого. Переходите по ссилці:

http://www.monelik.ru/index.php?ref=29267

реєструєтесь...і починаєте зпробляти. Тут таксамо я і на попередньому вся валюта в рублях. За перегляд рекламного банепа 5 рублів, за скачквання рекламного файла 12 рублів і тому подібне.Далі я думаю по ходу розберетесь.
Ой чуть не забув. Оплата проводиться на гаманець Webmaney такщо якщо ви його не маєте то створіть.
Впринципі вся інформація присутня на цих сайтах.
Ну принципі в мене все, дякую за увагу.
Успіху вам.

Додано (12.01.2011, 12:38)
Всім хто хоче реально щось заробити в всесвітній павутині, раджу прочитати це повідомлення.
Зараз інтернет просто переповнений сайтами які пропонують вам за короткий час заробити чуть не півцарства.
Хочу вас застерегти....ніколи не довіряйте тим, хто пропонує вам сотні доларів за місяць ( а деякі навіть і по тисячі)...і скажіть що я не правий. Насправді заробіток в інтернеті потребує часу і зусиль. Людина яка прагне цим займатись має мати не аби яке терпіння.
Перепробувавши кучу способів я вибрав для себе декілька які приносять мені (хоч і не шалений, але стабільний) прибуток. А власні кошти - це незалежність, самоутврдження Хто хоч раз пробував сам заробити на життя той знає.
І так перший спосіб заробітку - це заробіток на опитуваннях.Реєсруєтесь по цій ссилці:

http://www.oprosoff.net/?ref=OTgyODI=

Після реєстрації вам пропунуватимуть переглянути відеоролики про певні типи товарів, після кожного вам запропонують пройти опитування за яке вам і будуть платити від 15 до 20 рублів (не путайте з гривнями).
Другий спосіб трохи інший від першого. Переходите по ссилці:

http://www.monelik.ru/index.php?ref=29267

реєструєтесь...і починаєте зпробляти. Тут таксамо я і на попередньому вся валюта в рублях. За перегляд рекламного банепа 5 рублів, за скачквання рекламного файла 12 рублів і тому подібне.Далі я думаю по ходу розберетесь.
Ой чуть не забув. Оплата проводиться на гаманець Webmaney такщо якщо ви його не маєте то створіть.
Впринципі вся інформація присутня на цих сайтах.
Ну принципі в мене все, дякую за увагу.
Успіху вам.

Повідомлення відредагував baron-z - Середа, 12.01.2011, 12:38

Yarko777Дата: Субота, 15.01.2011, 17:15 | Повідомлення # 44
Новичок
Пропоную вашій увазі ще один сайт де можна добре заробити!
На цей раз заробити можна набагато більше!
На цьому сайті дуже добре платять, я вже зняв з нього на WebMoney свої перші 1000 роійських рублів.
Тратиться всього 10 хв у день, а заробляється 24 рубля, при реєстрації бонус 35 рублів.
Там тільки двічі перейти на сайт, навіть з поганим інтернетом це займає 3-4 хв, та завантажити файл з поданого файлу.
Переходьте, реєструйтеся та заробляйте!
http://www.monelik.ru/index.php?ref=96866
Успіхів!

mesnukДата: Пятниця, 28.01.2011, 21:18 | Повідомлення # 45
Новичок
Заробіток в інтернеті
Предлагаю заработать в Интернете!!!
Есть не плохая работа в интернете совсем без вложений!
Занимает всего лишь до 15 минут в день, с заработком 50$ в неделю, трафик минимальный!
А теперь подробнее, сейчас объясню что к чему... (Прошу дочитать до конца, если вас это конечно заинтересует)

1. Зарегистрируйтесь в системе зайдя по ссылке
http://bux.to/?r=yarzas
для начала вам нада зарегестрироваться (для этого в открывшемся справа вверху страницы нажмите [Register] )
2. Далее заполняйте формы
2.1. Username — здесь пишите имя латинскими буквами для входа в систему (логин).
2.2. Password — не менее 6 символов.
2.3. Confirm password — повторяете пароль.
2.4. Email Address — здесь пишите Ваш настоящий email адрес (на него ничего приходить не будет, кроме уведомлений от сайта)
2.5. Confirm Email Address — повторяете email.
2.6. PayPal email address for payments —— ищё раз повторяете email.
2.7. Your country — выбираете страну проживания.
2.8. Referrer — здесь надо ввести mesnukk

,если mesnuk написано, то ничего не трогайте. A если не написано, то внесите (используя этот ник для регистрации - вы становитесь моим рефералом - зачем это вам - во-первых, вы получаете денежный бонус на свой счет, во-вторых, даже если вы решите зарегится сами - вы автоматически станете рефералом пользователя более высокого уровня и при этом еще и без бонуса останетесь - выбирайте)
2.9. Ставите галочку, что Вы согласны с правилами сайта и вводите цифры с картинки.
2.10. Нажимаете на кнопку регистрации.
3. Далее нажимайте на надпись Login
4. Теперь вводите ваш логин и пароль, которые вы 2 шага назад зарегистрировали
5. Далее раздел Surf Ads
6. В этом разделе показаны все Ваши ссылки, которые есть у вас на сегодняшний день, они выделены серым цветом
7. Далее кликайте на любую возможную ссылку
8. В открывшемся окне сверху слева пошел отсчет, ДЛЯ БЫСТРОТЫ И ДЛЯ ЭКОНОМИИ
ТРАФИКА МОЖНО В БРАУЗЕРЕ ОТКЛЮЧИТЬ ЗАГРУЗКУ КАРТИНОК (у меня в среднем страница 4 Кб, на 10 ссылок =40 Кб!). Просто ждите, пока отсчет 30 секунд закончится
9. Как только появилась надпись DONE и зеленая галочка(картинка) можете закрывать страницу
10. Если появилась надпись Done и красный крестик значит, вам эту страницу не засчитали,
значит, вы делаете что—то неправильно, тогда просто перейдите обратно в раздел Surf ads и нажмите на эту ссылку заново.
11. Как страницу вам засчитали, закрывайте окно и переходите обратно в раздел surf ads, и кликайте на следующую ссылку
12. Те ссылки, которые вы кликнули, становятся зачеркнутыми. Для проверки, зайдите в раздел surf ads и обновите страницу (если это необходимо)
13. Как только все ссылки станут зачеркнутыми ваша задача на этот день окончена, заходите на следующий день и ссылки появятся заново, только
может в большем количестве, если вы будете кликать каждый день.
Для того что бы проверить сколько на вашем балансе денег уже заработано зайдите в раздел My stats,
Первые цифры малы, но потом будет намного больше!
14. Сумма может составлять 5—7 баксов в день и это не предел и не обман!!!
15. Деньги можно снять, но не раньше, чем вы накопите 10$, а это совсем не сложно.

Не буду рассказывать сказок по поводу 100$ в день (хотя со временем это тоже реально)
но до $50 за (!)неделю(!) заработано было! Думаю это не так уж и мало с учётом того что усилий почти не прилагается.

Те ссылки, по которым вы будите заходить - это ссылки с рекламой!!! Дело обстоит так: рекламодатели дают свою рекламу на spam, а Вы её просматриваете, за это рекламодатели дают деньги spam, ну а вы в свою очередь получаете cвой процент.
Деньги можно перечислить на карту.

Додано (28.01.2011, 21:18)
Заробіток в інтернеті
Предлагаю заработать в Интернете!!!
Есть не плохая работа в интернете совсем без вложений!
Занимает всего лишь до 15 минут в день, с заработком 50$ в неделю, трафик минимальный!
А теперь подробнее, сейчас объясню что к чему... (Прошу дочитать до конца, если вас это конечно заинтересует)

1. Зарегистрируйтесь в системе зайдя по ссылке
http://bux.to/?r=yarzas
для начала вам нада зарегестрироваться (для этого в открывшемся справа вверху страницы нажмите [Register] )
2. Далее заполняйте формы
2.1. Username — здесь пишите имя латинскими буквами для входа в систему (логин).
2.2. Password — не менее 6 символов.
2.3. Confirm password — повторяете пароль.
2.4. Email Address — здесь пишите Ваш настоящий email адрес (на него ничего приходить не будет, кроме уведомлений от сайта)
2.5. Confirm Email Address — повторяете email.
2.6. PayPal email address for payments —— ищё раз повторяете email.
2.7. Your country — выбираете страну проживания.
2.8. Referrer — здесь надо ввести mesnukk

,если mesnuk написано, то ничего не трогайте. A если не написано, то внесите (используя этот ник для регистрации - вы становитесь моим рефералом - зачем это вам - во-первых, вы получаете денежный бонус на свой счет, во-вторых, даже если вы решите зарегится сами - вы автоматически станете рефералом пользователя более высокого уровня и при этом еще и без бонуса останетесь - выбирайте)
2.9. Ставите галочку, что Вы согласны с правилами сайта и вводите цифры с картинки.
2.10. Нажимаете на кнопку регистрации.
3. Далее нажимайте на надпись Login
4. Теперь вводите ваш логин и пароль, которые вы 2 шага назад зарегистрировали
5. Далее раздел Surf Ads
6. В этом разделе показаны все Ваши ссылки, которые есть у вас на сегодняшний день, они выделены серым цветом
7. Далее кликайте на любую возможную ссылку
8. В открывшемся окне сверху слева пошел отсчет, ДЛЯ БЫСТРОТЫ И ДЛЯ ЭКОНОМИИ
ТРАФИКА МОЖНО В БРАУЗЕРЕ ОТКЛЮЧИТЬ ЗАГРУЗКУ КАРТИНОК (у меня в среднем страница 4 Кб, на 10 ссылок =40 Кб!). Просто ждите, пока отсчет 30 секунд закончится
9. Как только появилась надпись DONE и зеленая галочка(картинка) можете закрывать страницу
10. Если появилась надпись Done и красный крестик значит, вам эту страницу не засчитали,
значит, вы делаете что—то неправильно, тогда просто перейдите обратно в раздел Surf ads и нажмите на эту ссылку заново.
11. Как страницу вам засчитали, закрывайте окно и переходите обратно в раздел surf ads, и кликайте на следующую ссылку
12. Те ссылки, которые вы кликнули, становятся зачеркнутыми. Для проверки, зайдите в раздел surf ads и обновите страницу (если это необходимо)
13. Как только все ссылки станут зачеркнутыми ваша задача на этот день окончена, заходите на следующий день и ссылки появятся заново, только
может в большем количестве, если вы будете кликать каждый день.
Для того что бы проверить сколько на вашем балансе денег уже заработано зайдите в раздел My stats,
Первые цифры малы, но потом будет намного больше!
14. Сумма может составлять 5—7 баксов в день и это не предел и не обман!!!
15. Деньги можно снять, но не раньше, чем вы накопите 10$, а это совсем не сложно.

Не буду рассказывать сказок по поводу 100$ в день (хотя со временем это тоже реально)
но до $50 за (!)неделю(!) заработано было! Думаю это не так уж и мало с учётом того что усилий почти не прилагается.

Те ссылки, по которым вы будите заходить - это ссылки с рекламой!!! Дело обстоит так: рекламодатели дают свою рекламу на spam, а Вы её просматриваете, за это рекламодатели дают деньги spam, ну а вы в свою очередь получаете cвой процент.
Деньги можно перечислить на карту.

Форум » Форум » Як заробити гроші в Інтернеті » Все по заробітку в Інтернеті.. (Питаємо і добавляємо нові види заробітків)
Сторінка 3 з 5«12345»
Пошук:

Copyright MyCorp © 2012 Створити сайт безкоштовно