Привіт шановному товариству..ніколи не страдав як то кажут чепухою..але от притисло.. Кинувся я значить шукати шляхи заробітку в інтернеті і наткнувся на ваш сайт..за шо вдячний..дуже багато нині взнав цікавого..навіть веб мані рахунок відкрив.. Полазив по інету і зрозумів,шо в більшій мірі..дурять наш народ..шо аж руки стерпли нині.. і в результаті ні шиша, як той казав.. Зробив висновок аналогічний десь як от тут написано: http://trank.hiblogger.net/24557.html Одним словом..ложь..і провокація.. Тому в принципі напевно щоб шось заробити то напевно треба шось вложити..дійшов до такої думки.. Знайшов я навіть досить серйозно розкручену тему по Forex і форум і описання які міліони заробляють люди..шо ах дихання сперло.. Скачав значит ту прогу..демо...бо пока грошей нуль маю в інеті..і шось воно мені все якось не до душі..не бачу там нашої гривні..чужі всякі валюти.. Отож..питання..а шо ще є щось подібне..але ближче нам українцям по духу?Бо не діло ж зранку бігти на базар купувати валюту,а ввечері -гривні... Реклама власних сайтів заборонено! levivas
Повідомлення відредагував vicsat - Пятниця, 26.06.2009, 17:42 |