Є такий сайт під назвою Depositfiles. Багато його знають і не раз звідти викачували файли, а багато хто і закачував. Так от, ті, хто закачував туди файли, через час у них почав з'являтися непоганий прибуток. Але що для цього потрібне: - мати цікавий файл; - опис до файлу і картинку; - закачати файл depositfiles - розмістити на сайті, які дозволяють розміщувати новини ссилку. Платять гроші вам за те, що ваші файли викачують. За 1000 скачок з Deposit ви отримуєте 2-10$ доларів. Розміщувати свої файли на сайтах – це справа зовсім не складна. Отже, Ви публікуєте опис програми і посилання на файл. Багато таких порталів використовують один двигун, тому набравши текст для одного сайту – за 15 хвилин можна додати на 8-10 аналогічних порталів. Можу точно сказати на своєму прикладі, при публікації кількість завантажень з одного сайту складає близько 30 (40) (якщо популярна програма, показник Вищий). Розрахунок: 30 завантажень х 10 сайтів = 300 в день. За місяць 30 днів х 300 в день = 9000 Прибуток: (9000:1000) х 7 = 63 у.о. А скільки ви розмістите файлів – це залежить тільки від вас!!! Варто врахувати також, що Вам можуть нараховувати за привернутих клієнтів Вартість теж різна в різних сервісах, але близько 20% Отже, мозок знову включаємо Скільки у Вас є знайомих? ну напевно 5-10. Запевняю не потрібно їх примушувати! Просто продемонструйте, як Ви самі заробляєте... І всі вони самі захочуть, а кто-ж не хоче отримувати додатковий дохід smile Я думаю за 2-3 місяці можна знайти 10 чоловік. 1 людина за 7 днів хіба це мало часу знайти одну людину за тиждень? Давайте візьмемо середній заробіток в місяць Ваших партнерів близько 40 у.о. 10 чоловік по 40 у.о. = 400 у.е Ваша комісія 20 % (400х20/100= 80 у.е) ЗА місяць виходить 50(60)+ 80 = 130(140) у.о. Ну як Вам розрахунки ? Бачите все дуже реально. РЕЄСТРАЦІЯ НА DEPOSITFILE: Після того, як Ви пройдете по посиланню http://depositfiles.com/ Вам буде запропоновано заповнити форму. Тепер ознайомимося з полями: Логин: - тут Ви пишете свій Nick англійськими буквами, наприклад: nikolay, ivan, pronto. Можете вибрати будь-який і можете комбінувати букви з цифрами. Пароль:* - вкажіть Ваш секретний пароль! (нікому і не під яким приводом його не давайте). Знати його повинні тільки Ви! Повторите пароль: просто повторите той же пароль що ви ввели в поле Пароль E-mail: - вкажіть вашу справжню адресу електронної пошти. Якщо у Вас його немає, то зареєструйте, наприклад тут http://mail.ru Информация для выплат: - це поле найбільш важливе. Тут ви повинні вказати свій гаманець в системі WebMoney. Щоб почати працювати WebMoney, необхідно викачати спеціальний клієнт WMKeeper: http://download.webmoney.ru/wm2.exe встановити його і реєструватися за допомогою його. Всі відповіді на питання можна знайти на цьому ж сайті, де є навіть відеоролики, що показують процес реєстрації. Після того, як Ви реєструвалися, створюєте гаманці для різних Валют. Вам потрібний гаманець WMZ, він починається на букву Z*********** (* - число). Ваш номер гаманця можна подивитися в клієні WMKeeper на вкладці «Гаманці». Тепер у нас є гаманець. Залишилося отримати гроші і купити собі за них морозиво smile Реферал: - це поле є теж обов'язковим, тим самим Ви допомагаєте мені. Не подумайте що частина ваших грошей піде рефералу! У жодному випадку. Все що ви заробите Вам повернеться до цента! Просто за те що по моєму керівництву ви почали працювати з системою, мені менеджер дасть трохи більше гроші. Це як би послуга за послугу. Я допомагаю Вам запрацювати, а Ви зовсім трохи допомагаєте мені. (у це поле повинне бути введене слово: Victorx11) Після того, як всі поля заповнені, поставте галочку навпроти «Принять пользовательское соглашение», натисніть кнопку Зарегистрироваться. Поздоровляю! Ви зареєстровані Удачі!!! Рефссилки і реклама власних ресурсів заборонено! levivas
|