Create site free
Партнерська програма від Depositfiles.com - Як заробити гроші в Інтернеті - Форум - Форум
[ Нове повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Форум » Як заробити гроші в Інтернеті » Партнерська програма від Depositfiles.com (Заробіток на файлах)
Партнерська програма від Depositfiles.com
Victor11Дата: Неділя, 30.08.2009, 11:26 | Повідомлення # 1
Новичок
Група: Користувачі
Повідомелнь: 3
Репутація: 1
Статус: Offline
Є такий сайт під назвою Depositfiles.
Багато його знають і не раз звідти викачували файли, а багато хто і закачував. Так от, ті, хто закачував туди файли, через час у них почав з'являтися непоганий прибуток. Але що для цього потрібне:
- мати цікавий файл;
- опис до файлу і картинку;
- закачати файл depositfiles
- розмістити на сайті, які дозволяють розміщувати новини ссилку.

Платять гроші вам за те, що ваші файли викачують. За 1000 скачок з Deposit ви отримуєте 2-10$ доларів.

Розміщувати свої файли на сайтах – це справа зовсім не складна. Отже, Ви публікуєте опис програми і посилання на файл. Багато таких порталів використовують один двигун, тому набравши текст для одного сайту – за 15 хвилин можна додати на 8-10 аналогічних порталів.
Можу точно сказати на своєму прикладі, при публікації кількість завантажень з одного сайту складає близько 30 (40) (якщо популярна програма, показник Вищий).

Розрахунок:
30 завантажень х 10 сайтів = 300 в день.
За місяць 30 днів х 300 в день = 9000
Прибуток: (9000:1000) х 7 = 63 у.о.

А скільки ви розмістите файлів – це залежить тільки від вас!!!

Варто врахувати також, що Вам можуть нараховувати за привернутих клієнтів
Вартість теж різна в різних сервісах, але близько 20%

Отже, мозок знову включаємо
Скільки у Вас є знайомих? ну напевно 5-10.
Запевняю не потрібно їх примушувати! Просто продемонструйте, як Ви самі заробляєте... І всі вони самі захочуть, а кто-ж не хоче отримувати додатковий дохід smile
Я думаю за 2-3 місяці можна знайти 10 чоловік. 1 людина за 7 днів хіба це мало часу знайти одну людину за тиждень?
Давайте візьмемо середній заробіток в місяць Ваших партнерів близько 40 у.о.

10 чоловік по 40 у.о. = 400 у.е
Ваша комісія 20 % (400х20/100= 80 у.е)
ЗА місяць виходить 50(60)+ 80 = 130(140) у.о.
Ну як Вам розрахунки ? Бачите все дуже реально.

РЕЄСТРАЦІЯ НА DEPOSITFILE:

Після того, як Ви пройдете по посиланню
http://depositfiles.com/
Вам буде запропоновано заповнити форму.
Тепер ознайомимося з полями:
Логин: - тут Ви пишете свій Nick англійськими буквами, наприклад: nikolay, ivan, pronto. Можете вибрати будь-який і можете комбінувати букви з цифрами.
Пароль:* - вкажіть Ваш секретний пароль! (нікому і не під яким приводом його не давайте). Знати його повинні тільки Ви!
Повторите пароль: просто повторите той же пароль що ви ввели в поле Пароль
E-mail: - вкажіть вашу справжню адресу електронної пошти. Якщо у Вас його немає, то зареєструйте, наприклад тут http://mail.ru
Информация для выплат: - це поле найбільш важливе. Тут ви повинні вказати свій гаманець в системі WebMoney. Щоб почати працювати WebMoney, необхідно викачати спеціальний клієнт WMKeeper:
http://download.webmoney.ru/wm2.exe
встановити його і реєструватися за допомогою його. Всі відповіді на питання можна знайти на цьому ж сайті, де є навіть відеоролики, що показують процес реєстрації. Після того, як Ви реєструвалися, створюєте гаманці для різних Валют. Вам потрібний гаманець WMZ, він починається на букву Z*********** (* - число). Ваш номер гаманця можна подивитися в клієні WMKeeper на вкладці «Гаманці». Тепер у нас є гаманець. Залишилося отримати гроші і купити собі за них морозиво smile
Реферал: - це поле є теж обов'язковим, тим самим Ви допомагаєте мені. Не подумайте що частина ваших грошей піде рефералу! У жодному випадку. Все що ви заробите Вам повернеться до цента! Просто за те що по моєму керівництву ви почали працювати з системою, мені менеджер дасть трохи більше гроші. Це як би послуга за послугу. Я допомагаю Вам запрацювати, а Ви зовсім трохи допомагаєте мені. (у це поле повинне бути введене слово: Victorx11)
Після того, як всі поля заповнені, поставте галочку навпроти «Принять пользовательское соглашение», натисніть кнопку Зарегистрироваться.

Поздоровляю! Ви зареєстровані

Удачі!!!
Рефссилки і реклама власних ресурсів заборонено! levivas

baron-zДата: Четвер, 30.12.2010, 23:06 | Повідомлення # 2
Новичок
Група: Користувачі
Повідомелнь: 11
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім хто хоче реально щось заробити в всесвітній павутині, раджу прочитати це повідомлення.
Зараз інтернет просто переповнений сайтами які пропонують вам за короткий час заробити чуть не півцарства.
Хочу вас застерегти....ніколи не довіряйте тим, хто пропонує вам сотні доларів за місяць ( а деякі навіть і по тисячі)...і скажіть що я не правий. Так не буду спорти, можна, але для цього вам прийдеться просиджувати в інтернеті не по 5-10 хвилин, а цілими днями...і цю суму ви заробите за рік.
Насправді заробіток в інтернеті потребує часу і зусиль. Людина яка прагне цим займатись має мати не аби яке терпіння.
Перепробувавши кучу способів я вибрав для себе декілька які приносять мені (хоч і не шалений, але стабільний) прибуток. А власні кошти - це незалежність, самоутврдження Хто хоч раз пробував сам заробити на життя той знає.
І так перший спосіб заробітку - це заробіток на опитуваннях.Реєсруєтесь по цій ссилці:

http://www.oprosoff.net/?ref=OTgyODI=

Після реєстрації вам пропунуватимуть переглянути відеоролики про певні типи товарів, після кожного вам запропонують пройти опитування за яке вам і будуть платити від 15 до 20 рублів (не путайте з гривнями).
Другий спосіб трохи інший від першого. Переходите по ссилці:

http://www.monelik.ru/index.php?ref=29267

реєструєтесь...і починаєте зпробляти. Тут таксамо я і на попередньому вся валюта в рублях. За перегляд рекламного банепа 5 рублів, за скачквання рекламного файла 12 рублів і тому подібне.Далі я думаю по ходу розберетесь.
Ой чуть не забув. Оплата проводиться на гаманець Webmaney такщо якщо ви його не маєте то створіть.
Впринципі вся інформація присутня на цих сайтах.
Ну принципі в мене все, дякую за увагу.
Успіху вам.

Форум » Форум » Як заробити гроші в Інтернеті » Партнерська програма від Depositfiles.com (Заробіток на файлах)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Copyright MyCorp © 2012 Створити сайт безкоштовно