Платіжні системи - 2 - Форум
[ Нове повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум » Форум » Як заробити гроші в Інтернеті » Платіжні системи
Платіжні системи
RiNДата: Субота, 24.01.2009, 11:47 | Повідомлення # 16
Новичок
Група: Користувачі
Повідомелнь: 13
Репутація: 0
Статус: Offline
Я з міста Кіровограда

levivasДата: Субота, 24.01.2009, 14:23 | Повідомлення # 17
Генералиссимус
Група: Адміністратори
Повідомелнь: 26
глянь ось тут можна отримати готівкою webmoney.kr.ua або детальніше про місця виводу, там написані всі можливі способи, можеш отримати готівкою в дилерів або обмінних пунктах, адреси там вказані

Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін

RiNДата: Субота, 24.01.2009, 21:48 | Повідомлення # 18
Новичок
Повідомелнь: 13
Дякую

ZolotovoloskaДата: Понеділок, 08.06.2009, 21:06 | Повідомлення # 19
Новичок
Повідомелнь: 1
Привіт! Це питання напевне буде недоречним, та все ж таки: як виробити картку для одержання на неї грошей? Скільки зазвичай коштує ця процедура + скільки займає часу?

levivasДата: Субота, 13.06.2009, 12:29 | Повідомлення # 20
Генералиссимус
Quote (Zolotovoloska)
Привіт! Це питання напевне буде недоречним, та все ж таки: як виробити картку для одержання на неї грошей? Скільки зазвичай коштує ця процедура + скільки займає часу?

Звідки(яка платіжна система) саме Ви хочете зняти гроші, тобто потрібно уточнити я Вам так не можу сказати

Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін

sickorskyДата: Неділя, 18.10.2009, 18:34 | Повідомлення # 21
Новичок
Повідомелнь: 2
Добрий вечір!!!В мене є декілька питань.Як з сайту гроші перевести на PayPal,через головний імейл?Чи підійде картка Visa Electron щоб на неї виводити з PayPal і AlertPay?Чи з AlertPay можна зразу виводити на картку чи потрібно ще на якусь платіжну систему ?І скільки у Вас перевіряли документи на AlertPay?

БУдь ласка, дайте відповіді на ці запитання!!!

levivasДата: Пятниця, 23.10.2009, 15:18 | Повідомлення # 22
Генералиссимус
Quote (sickorsky)
Добрий вечір!!!В мене є декілька питань.Як з сайту гроші перевести на PayPal,через головний імейл?Чи підійде картка Visa Electron щоб на неї виводити з PayPal і AlertPay?Чи з AlertPay можна зразу виводити на картку чи потрібно ще на якусь платіжну систему ?І скільки у Вас перевіряли документи на AlertPay?

ну я не ннаю що за сайт там у Вас, але думаю що через емейл,ну на пейпел точно не можна картку там країни СНД заблоковані для виводу, на алерті документи провіряли десь 3,5 тижня

lvovicholegДата: Неділя, 08.11.2009, 15:34 | Повідомлення # 23
Новичок
Повідомелнь: 1
якшо не пройти верифікацію в alertpay , то я зможу поповнювати і знімати гроші з рахунку ????

levivasДата: Понеділок, 09.11.2009, 17:20 | Повідомлення # 24
Генералиссимус
Quote (lvovicholeg)
якшо не пройти верифікацію в alertpay , то я зможу поповнювати і знімати гроші з рахунку ????

Зможете і поповнювати і знімати, але зверніть увагу, що alertpay попереджає, що при досягненні обороту грошей в 100 і більше доларів, він може заблокувати ваш рахунок і попросити Вас ваші документи, тобто пройти верифікацію. Також не пройшовши верифікації Ви не зможете користуватись банківськимим послугами.

ОлежикДата: Вівторок, 27.07.2010, 01:05 | Повідомлення # 25
Новичок
Повідомелнь: 2
Привіт! Я хочу зняти готівку з платіжної системи Maestro, як це зробити?

KenDoДата: Понеділок, 09.04.2012, 18:24 | Повідомлення # 26
Новичок
Повідомелнь: 3
http://intimcity.org/in.htm?wm=2054177001
ось заценіть!

salamanderДата: Субота, 28.04.2012, 10:08 | Повідомлення # 27
Новичок
Повідомелнь: 11