| Все про Google Adsense |
| levivas | Дата: Пятниця, 04.04.2008, 20:19 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Видалені
| задаєм питання щодо програми Google Adsense, з радістю відповім на всі питання які Вас цікавлять!
|
| |
| | |
| 557 | Дата: Неділя, 27.04.2008, 08:13 | Повідомлення # 2 |
Новичок
Група: Користувачі
Повідомелнь: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
| на такому укоз саті як тебе - нормально за день капає ?я зайшов класна реклама від гуглє) (( і натиснув на віс ))
Роби так, щоб було добре...а погано само вийде...
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Пятниця, 02.05.2008, 16:24 | Повідомлення # 3 |
|
Група: Видалені
| Quote (557) на такому укоз саті як тебе -нормально за день капає ?я зайшов класна реклама від гуглє) (( і натиснув на віс )) Мало глянь на лічильник внизу сайта там мало, тай думаєш хтось віре в таке, начебто з неба(з інтернету)можуть впасти гроші, багато в це не віре, багато немає доступ до інтету, а багатьом просто не хочеться)))
|
| |
| | |
| aragorn2009 | Дата: Понеділок, 09.02.2009, 22:46 | Повідомлення # 4 |
|
Новичок
Повідомелнь: 2
Репутація: 1
| в мене тут виникло питання такого плану: в мене один сайт зареєстрований в Google Adsense, і не можу знайти де мені добавити інший
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Вівторок, 10.02.2009, 09:56 | Повідомлення # 5 |
Генералиссимус
Група: Адміністратори
Повідомелнь: 26
| Quote (aragorn2009) в мене тут виникло питання такого плану: в мене один сайт зареєстрований в Google Adsense, і не можу знайти де мені добавити інший Привіт, все просто заходиш https://www.google.com/adsense/ далі переходиш в меню " Настройка AdSense " - шукаєш підменю "Проверка подлинности сайта"- і далі знаходиш цю ссилку "+ Добавить регистрационную информацию" і далі добавляєш свій сайт
Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін
|
| |
| | |
| aragorn2009 | Дата: Вівторок, 10.02.2009, 16:09 | Повідомлення # 6 |
|
Новичок
Повідомелнь: 2
Репутація: 1
| дякую!!!
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Середа, 11.02.2009, 13:28 | Повідомлення # 7 |
Генералиссимус
| Quote (aragorn2009) дякую!!! будуть питання пиши, в більшості випадків допоможу))
Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін
|
| |
| | |
| RiN | Дата: Четвер, 12.02.2009, 08:26 | Повідомлення # 8 |
|
Новичок
Повідомелнь: 13
| В мене виникла така проблема а зарегався на Google Adsense в казав свий сайт и куди потрібно завантажувати рекламу еле акаунт мій нехочуть регестрірувать а реклама на моєму сайті завантажена від гуглє як її видалити? чи что робити чтоб приходи платежі?
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Четвер, 12.02.2009, 14:46 | Повідомлення # 9 |
Генералиссимус
| Quote (RiN) В мене виникла така проблема а зарегався на Google Adsense в казав свий сайт и куди потрібно завантажувати рекламу не розумію як це "куди завантажувати рекламу" щоб на сайті появилась реклама Гугла треба розмістити javascript-код на своєму сайті. Quote (RiN) еле акаунт мій нехочуть регестрірувать якщо рекламу показує то сайт і акаунт на Адсенсі вже зареєстрований, інакше звідки ти брав код реклами? Quote (RiN) а реклама на моєму сайті завантажена від гуглє як її видалити? видали код реклами Quote (RiN) чи что робити чтоб приходи платежі? а тобі приходив пін код, десь після 10 у.о.?
|
| |
| | |
| пацанчик | Дата: Четвер, 12.02.2009, 22:18 | Повідомлення # 10 |
|
Новичок
Повідомелнь: 4
| пліз, дайте пораду, у мене сайт україномовний і я не можу зареєструватись в цьому гуглі адсенс, вибираю російську мову, а мені пише, що нажаль мова мого сайту не підтримується , а української мови там немає. Допоможіть чим можете, що мені робити.
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Пятниця, 13.02.2009, 12:24 | Повідомлення # 11 |
Генералиссимус
| Quote (пацанчик) пліз, дайте пораду, у мене сайт україномовний і я не можу зареєструватись в цьому гуглі адсенс, вибираю російську мову, а мені пише, що нажаль мова мого сайту не підтримується , а української мови там немає. Допоможіть чим можете, що мені робити не знаю навіть... просто мій сайт зразу прийняли, спробуй ще раз, став всюди галочки на російську мову, мають прийняти
|
| |
| |
|