| Сателліт |
| levivas | Дата: Вівторок, 30.09.2008, 18:12 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Видалені
| Поможу з вибором хостингу,реєстрацією доменів, також поможу іншимим різними порадами
|
| |
| | |
| Casey | Дата: Вівторок, 07.10.2008, 22:37 | Повідомлення # 2 |
Новичок
Група: Користувачі
Повідомелнь: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
| Це все дуже цікав, але я не розумію пару речей: що таке хостинг і домен?
|
| |
| | | | |
| e-master | Дата: Середа, 29.10.2008, 16:17 | Повідомлення # 4 |
|
Новичок
Група: Newsmakeк(Нюсмейкер)
Повідомелнь: 4
Репутація: 1
| левівас до тебе пару питань): 1.На якій мові найкраще створювати сателліт(російській українській чи ще якісь) 2.В статті про сателліти написано про якічь збитки, обясни детальніше 3.Може не по темі, аде просьба до тебе викладай якщо є можливість книги на сайт про заробіток і сео(на цьому теж можна заробити гроші) і хотілось би щоб вонип були на українській мові хотя на російській теж підійде Наперед дякую)
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Субота, 01.11.2008, 13:33 | Повідомлення # 5 |
Генералиссимус
Група: Адміністратори
Повідомелнь: 26
| Quote (e-master) левівас до тебе пару питань): 1.На якій мові найкраще створювати сателліт(російській українській чи ще якісь) 2.В статті про сателліти написано про якічь збитки, обясни детальніше 3.Може не по темі, аде просьба до тебе викладай якщо є можливість книги на сайт про заробіток і сео(на цьому теж можна заробити гроші) і хотілось би щоб вонип були на українській мові хотя на російській теж підійде Наперед дякую) 1.мова будь-яка, але на російській трохи краще, бо швидше продасте ссилки на сапе, більше буде користувачів, але якщо постаратись то буде і на українській мові добре 2.Збиток це початковий вклад (ціна за домен і хостинг) біля 10-15 у.о. можна і девше, якшо краще пошукати. 3.Постараюсь викладувати
Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін
|
| |
| | |
| RiN | Дата: Четвер, 22.01.2009, 15:59 | Повідомлення # 6 |
|
Новичок
Повідомелнь: 13
| скажіть бутьласка який з цих хостингів киращий бескоштовний і Український?
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Четвер, 22.01.2009, 16:13 | Повідомлення # 7 |
Генералиссимус
| Quote (RiN) host-ua.org.ua http://host-ua.org.ua/ ось цей спробуй
Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін
|
| |
| | |
| RiN | Дата: Пятниця, 23.01.2009, 16:16 | Повідомлення # 8 |
|
Новичок
| Короче дайте мені такий хостинг что б я нічого неплатив а платили тильки мені і простий у використані З.И. Буду вдячний
Повідомлення відредагував RiN - Пятниця, 23.01.2009, 16:17 |
| |
| | |
| levivas | Дата: Субота, 24.01.2009, 14:25 | Повідомлення # 9 |
Генералиссимус
| Quote (RiN) Короче дайте мені такий хостинг что б я нічого неплатив а платили тильки мені і простий у використані З.И. Буду вдячн http://host-ua.org.ua/ ось цей спробуй, я вже писав вище, дивись уважніше вище
|
| |
| | |
| RiN | Дата: Середа, 04.02.2009, 21:16 | Повідомлення # 10 |
|
Новичок
| В мене виникла проблема з http://www.uploading.com як тут вивести гроші?
|
| |
| | |
| levivas | Дата: Пятниця, 06.02.2009, 18:26 | Повідомлення # 11 |
Генералиссимус
| в чому проблема не розумію, в тебе є 30$? це мінімум для виводу, якщо нема то збирай, а якщо є то виводь через Вебманей
|
| |
| | |
| odun | Дата: Пятниця, 12.06.2009, 07:43 | Повідомлення # 12 |
Новичок
Повідомелнь: 1
| Вот это да!
связи Российских предприятий с ведущими промышленными предприятиями
|