[ Нове повідомлення · Користувачі · Правила форума · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 212»
Форум » Форум LEVIVAS » Платіжні системи » Платіжні системи
Платіжні системи
levivasДата: Вівторок, 04.03.2008, 23:30 | Повідомлення # 1
Група: Видалені

Розказуєм проблеми з платіжними системами, добавляємо нові.

ОА1-04Дата: Понеділок, 14.04.2008, 14:30 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомелнь: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Нам потрібно членство у міжнародних платіжних системах, до переваг роботи з картками членів міжнародної платіжної системи належить:
підвищення частки низькоризикових комісійних прибутків в загальній структурі прибутків банку;
залучення дешевих пасивів;
надання нової престижної і високотехнологічної послуги для клієнтів;
При досягненні певних результатів по емісії карток, банк — афіліативний/асоційований член може підвищити рівень свого членства до основного.

levivasДата: Субота, 19.04.2008, 11:31 | Повідомлення # 3

Quote (ОА1-04)
Нам потрібно членство у міжнародних платіжних системах, до переваг роботи з картками членів міжнародної платіжної системи належить:підвищення частки низькоризикових комісійних прибутків в загальній структурі прибутків банку;залучення дешевих пасивів;надання нової престижної і високотехнологічної послуги для клієнтів;При досягненні певних результатів по емісії карток, банк — афіліативний/асоційований член може підвищити рівень свого членства до основного.

і що це таке як користуватися

557Дата: Неділя, 27.04.2008, 08:15 | Повідомлення # 4
Рядовий
Повідомелнь: 4
я у веб мані реєструвався та програма кіпер надто довго зєднувалася і я їх штук 5 запусти в з різними паролями
тепер або ніодного непамятаю)))
або создам собі окрему пошту і зроблю раз назавжиди) :

Роби так, щоб було добре...а погано само вийде...

levivasДата: Пятниця, 02.05.2008, 18:09 | Повідомлення # 5

Я y Webmoney мав 6баксів, і перестановив віндовс, а ключі від кіпера загубив, а точніше стер, ну я написав листа відновити ключ в тех підтримку, то варітсть 1 долар для відновки, але якби все швидко так було, ключ зробили аж через півтора місяця

realmanДата: Субота, 07.06.2008, 00:36 | Повідомлення # 6
Рядовий
Повідомелнь: 2
cry

Добавлено (07.06.2008, 01:21)
---------------------------------------------
привіт всім!!! дуже хороший сайт!! от тільки в мене виникли деякі проблеми з платіжними системами і з'явилося багато питань!!не можу поповнити свій рахунок на Alertpay за допомогою кредитки!!!виробив кредитку visa elektron і не можу нею поповнити рахунок !! в FAQ НАПИСАНО ЩО ПОПОВНЮВАТИ МОЖНА кредиками депозитними якщо вони є віза або мастеркард!!то ж які кредитки треба щоб поповнити рахунок на Alertpay???може то треба міжнародну visa classic?? але вартість її вироблення 30$.Також досить цікавим залишається питання чи сайт e-gold не лохотронський!!!Нічого не розумію e-gold це ж міжнародна визнана система а коли переходиш по ссилці http://advisor.wmtransfer.com/ де позначають червоним кольором лохотрон а зеленим справжні сайти!!але ж WebMoney Advisor ставить e-gold як сайт червоного кольору!!Будь ласка дайте відповідь на ці питання!!Дуже дякую!!Справді адміну цього сайту велике спасибі за те що такий сайт існує!!

Добавлено (07.06.2008, 01:28)
в поповнив свою карточку visa elektron на 40$ і я хочу перевести їх на свій рахунок e-gold!!!підкажіть який варіант є найкращим!!або ж ті гроші з карточки перевести на Alertpay!!!Наперед веливе вам спасибі!!

Добавлено (07.06.2008, 01:36)
і взагалі якими способами можна поповнити свій рахунок на Alertpay???поясніть як це поповнюється за допомогою чеків??що той чек собою представляє і де його взяти??його в банку купують??і яким способом найкраще поповнити рахунок на e-gold??

levivasДата: Неділя, 08.06.2008, 16:45 | Повідомлення # 7

Quote (realman)
Добавлено (07.06.2008, 01:21) --------------------------------------------- привіт всім!!! дуже хороший сайт!! от тільки в мене виникли деякі проблеми з платіжними системами і з'явилося багато питань!!не можу поповнити свій рахунок на Alertpay за допомогою кредитки!!!виробив кредитку visa elektron і не можу нею поповнити рахунок !! в FAQ НАПИСАНО ЩО ПОПОВНЮВАТИ МОЖНА кредиками депозитними якщо вони є віза або мастеркард!!то ж які кредитки треба щоб поповнити рахунок на Alertpay???може то треба міжнародну visa classic?? але вартість її вироблення 30$.Також досить цікавим залишається питання чи сайт e-gold не лохотронський!!!Нічого не розумію e-gold це ж міжнародна визнана система а коли переходиш по ссилці http://advisor.wmtransfer.com/ де позначають червоним кольором лохотрон а зеленим справжні сайти!!але ж WebMoney Advisor ставить e-gold як сайт червоного кольору!!Будь ласка дайте відповідь на ці питання!!Дуже дякую!!Справді адміну цього сайту велике спасибі за те що такий сайт існує!!

Добавлено (07.06.2008, 01:28) --------------------------------------------- в поповнив свою карточку visa elektron на 40$ і я хочу перевести їх на свій рахунок e-gold!!!підкажіть який варіант є найкращим!!або ж ті гроші з карточки перевести на Alertpay!!!Наперед веливе вам спасибі!!

Добавлено (07.06.2008, 01:36) --------------------------------------------- і взагалі якими способами можна поповнити свій рахунок на Alertpay???поясніть як це поповнюється за допомогою чеків??що той чек собою представляє і де його взяти??його в банку купують??і яким способом найкраще поповнити рахунок на e-gold??

1. ЕГОЛД це не лохотрон , а відома міжнародна платіжна система, Ви написали що-"http://advisor.wmtransfer.com/ де позначають червоним кольором лохотрон а зеленим справжні сайти!!але ж WebMoney Advisor ставить e-gold як сайт червоного кольору" ЗВЕРНІТЬ УВАГУ на назви лохотронських сайтів- їх назви починаються на e-gold...... це зроблено для того щоб ввести в оману клієнта еголд, про саму платіжну систему там нічого не написано.
2. Поповнити еголд можна за допомогою вебманей а з еголду можна і на алертпей, про переводи з чеками дізнайтеся в банках, різні банки - різна можливість переказу- різні відсотки за переказ.

realmanДата: Вівторок, 10.06.2008, 20:26 | Повідомлення # 8
Рядовий
Повідомелнь: 2
скажіть будь ласка як поповнити рахунок на e-gold і вивести з e-gold за допомогою кредитної карточки!!!пліз підкажіть будь ласка!!Наперед вдячний!!

levivasДата: Четвер, 19.06.2008, 17:06 | Повідомлення # 9

Quote (realman)
як поповнити рахунок на e-gold і вивести з e-gold за допомогою кредитної карточки

Перепрошую за те що так довго відповідав, в еголд нема можливості попвнення кредиткою дивіться детальніше http://www.e-gold.com/unsecure/links.htm#marketmaker

CaseyДата: Четвер, 09.10.2008, 21:12 | Повідомлення # 10
Рядовий
Повідомелнь: 3
В мене є питання:
1) А як взагалі виводити з ВебМані гроші? Тобто як їх "обналічувати" в паперові гроші?
2) Де можна заробити НАЙхалявніші гроші, при цьому швидко?
Покищо це все cool

levivasДата: Неділя, 12.10.2008, 19:00 | Повідомлення # 11

Quote (Casey)
В мене є питання: 1) А як взагалі виводити з ВебМані гроші? Тобто як їх "обналічувати" в паперові гроші? 2) Де можна заробити НАЙхалявніші гроші, при цьому швидко? Покищо це все

1.Проте як вивести гроші поглянь на офіційному сайті вебманей webmoney.ru
2.Такого майже ніде нема, і ще залежить від того скільки ти хоч заробити, хоч пару центів wmbonus.info, хоч більше прочитай статтю на моєму сайті про САПЕ, ЦМС, Google Adsense, Сателліт і нові статті про заробітки,які я буду викладувати на сайті, уважно слідкуй за новинами сайту, обіцяю що статті будуть дуже інтересні.

normeyДата: Неділя, 09.11.2008, 21:57 | Повідомлення # 12
Рядовий
Повідомелнь: 1
"Як отримати гроші:
Для отримання грошей на рахунок з Alterpay є тільки два способи:
1. Чеком(забирається 2 $ від суми).
2. Банківський переказ (забирається 25-30 $ від суми бо залежить через який банк проходе переказ). "

Підскажіть будь-ласка детально як це зробити. Там все на англійській, і то важко для мене зрозуміти. Хто реально знімав з Alterpay гроші, поможіть!

levivasДата: Неділя, 09.11.2008, 22:34 | Повідомлення # 13
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомелнь: 26
Quote (normey)
"Як отримати гроші: Для отримання грошей на рахунок з Alterpay є тільки два способи: 1. Чеком(забирається 2 $ від суми). 2. Банківський переказ (забирається 25-30 $ від суми бо залежить через який банк проходе переказ). " Підскажіть будь-ласка детально як це зробити. Там все на англійській, і то важко для мене зрозуміти. Хто реально знімав з Alterpay гроші, поможіть!

вибачте стаття не була доповнена появилась можливість отримання грошей за допомогою кредитної картки(дуже довго і нудно), найпростіше перевести гроші по договору-за вивід беруть 15% від суми, заінтересувало, напиши на емейл або стукни а асю 75 три девять три 161, неподобається мені ця платіжна система, тим шо проценти на вивід дуже великі

Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін

RiNДата: Четвер, 22.01.2009, 21:23 | Повідомлення # 14
Рядовий
Повідомелнь: 13
що мені потрібно щоб забрати гроші з вебмані?

levivasДата: Четвер, 22.01.2009, 22:50 | Повідомлення # 15
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомелнь: 26
Quote (RiN)
що мені потрібно щоб забрати гроші з вебмані?

все залежить від твого місце проживання/находження, якщо ти з великого міста, то вивести можна багатьма способами а якшо з маленького то там трохи важче але можливо, напиши мені на емейл тут звідки ти і я тобі детальніше розкажу або мож тут написати

Невдала зміна ніка привела до видалення старого користувача і появу того самого, але нового.Вибачте за незручності.Адмін

Форум » Форум LEVIVAS » Платіжні системи » Платіжні системи
Сторінка 1 з 212»
Пошук:

Copyright MyCorp © 2010